Şanlıurfa Bahçelievler mahallesinde bir mağazaya giren hırsızlar durumu fark eden bir kadını görünce kaçmaya çalıştılar. Hırsızlık şüphelisi üç şahıs kısa sürede yakalandı.
Edinilen bilgiye göre olay gece 01.00 sıralarında Bahçelievler Mahallesi 4. sokakta meydana geldi. İddiaya göre bir maÄŸazayı soymaya çalışan üç kiÅŸi akıllara durgunluk veren bir yöntemle maÄŸazanın asma tavanını dışarıdan kırarak içeri girdiler. MaÄŸazanın bulunduÄŸu apartmanın üst katlarında oturan ve ismi öÄŸrenilemeyen bir kadın duyduÄŸu sesler üzerine aÅŸağı indi. MaÄŸazada hırsızları gören kadın durumu 155 imdat’a bildirdi. Kadını karşılarında gören biri çocuk üç kiÅŸi olay yerinden kaçtı.
POLİS YİNE GÖZ AÇTIRMADI
Hırsızlık ihbarını alan ekipler Bahçelievler mahallesini abluka altına alarak ara sokaklarda hırsızları aramaya baÅŸladı. Verilen eÅŸkal doÄŸrultusunda Bahçelievler’de ki tüm araçları ve ÅŸahısları inceleyen ekipler kısa sürede hırsızlık ÅŸüphelilerine ulaÅŸtı. İsimleri öÄŸrenilemeyen biri çocuk üç kiÅŸi ifadeleri alınmak üzere emniyet müdürlüÄŸüne götürüldü. Olayla ilgili soruÅŸturma sürdürülüyor.